Vacatures

Werken bij Akkoord!PO

Zoek jij de uitdaging op een van onze kindcentra of scholen? Wil jij onderdeel zijn van stichting Akkoord!PO? Misschien hebben wij nog ruimte voor enthousiaste  leerkrachten die het openbaar onderwijs een warm hart toedragen. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan en vinden samen wellicht een passende werkplek!

Kwaliteitscoördinator LC

Voor Kindcentrum De Koperwiek zoeken we een kwaliteitscoördinator met expertise en ambitie! Ben jij iemand die anderen kan motiveren en inspireren? Zie jij altijd mogelijkheden tot groei bij kinderen, medewerkers en jezelf? Vind je het boeiend om deel uit te maken van een vooruitstrevend managementteam? Dan ben jij degene die we zoeken!

Leerkracht LB

Bij OBS de Harlekijn zijn ze op zoek naar een leerkracht LB. OBS Harlekijn staat voor duurzaam, kwalitatief en kansrijk onderwijs waarbij het geluk van het kind en zijn totale ontwikkeling van het grootste belang is. Op de Harlekijn vier je de verschillen en diversiteit. Ben jij die enthousiaste leerkracht waar we naar op zoek zijn? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Leerkracht LB

Bij IKC De Toermalijn zoeken wij een leerkracht voor onze vervangingspool. Een leerkracht die sprankelt en straalt als een toermalijn. Die vrolijk en blij wordt van voor de klas staan. Met humor en plezier lesgeeft en krachtige lessen neerzet. Hier maak je, als leerkracht in verschillende groepen, ècht het verschil!