Vacatures

Werken bij Akkoord!PO

Zoek jij de uitdaging op een van onze kindcentra of scholen? Wil jij onderdeel zijn van stichting Akkoord!PO? Misschien hebben wij nog ruimte voor enthousiaste  leerkrachten die het openbaar onderwijs een warm hart toedragen. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan en vinden samen wellicht een passende werkplek!

Leerkracht LB onderbouw

Bij de Toermalijn zoeken wij een sprankelende leerkracht die straalt als een toermalijn. Die vrolijk en blij wordt van voor de klas staan. Met humor en plezier lesgeeft en krachtige lessen neerzet. Wil je graag leerkracht zijn van een levendige, gezellige en sprankelende kleutergroep? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom gerust een dagje meedraaien om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van je werkomgeving. Ons team heet je van harte welkom. 

Leerkracht LB

Bij IKC De Toermalijn zoeken wij een leerkracht voor onze vervangingspool. Een leerkracht die sprankelt en straalt als een toermalijn. Die vrolijk en blij wordt van voor de klas staan. Met humor en plezier lesgeeft en krachtige lessen neerzet. Hier maak je, als leerkracht in verschillende groepen, ècht het verschil!