Vacature OJBS de Krullevaar in Sevenum

04 oktober 2017
Voor OJBS de Krullevaar in Sevenum zijn wij per 1 november 2017 op zoek naar een deskundige Intern Begeleider m/v (wtf 0,5)

Akkoord!-po is een dynamische op ontwikkeling gerichte, lerende organisatie, met een duidelijk herkenbaar eigen gezicht. Alle negen scholen van Akkoord!-po profileren zich duidelijk als openbare scholen, met als motto: Niet apart maar samen.


Voor OJBS de Krullevaar in Sevenum zijn wij per 1 november 2017 op zoek naar een deskundige

Intern Begeleider m/v (wtf 0,5)

De Krullevaar

Openbare Jenaplanbasisschool de Krullevaar is een kleine (6 groepen en 12 teamleden) en sfeervolle school in Sevenum, waar de verschillen tussen kinderen gerespecteerd, erkend en gebruikt worden. Het is een jenaplanschool waar hard gewerkt en volop gespeeld wordt, waar over alles wat ertoe doet gesprekken gevoerd worden en waar we stil staan bij zaken die er te vieren zijn. Met een prettig team dat doelgericht en opbrengstgericht het onderwijsaanbod vormgeeft. Een school waar ouders mogen meepraten, meedenken en meedoen. Op de Krullevaar leer je op jezelf te vertrouwen, zodat je belangrijke verbindingen kunt aangaan met andere mensen Ún je eigen plek kunt vinden in een snel veranderende maatschappij.

Lees hier verder